Můj ručně vyrobený recept.
Co budete potřebovat : toastový chléb(2 plátky), salám parmeo(nebo jiný salám), cibule(nemusíte ji používat), sýr niva, plátkový sýr, hermelín, ketčup,máslo
Ingredience jsou pro 1 osobu.
Jak na to :
Odstraníte obal cibule a nakrájíte ji. Nakrájíte hermelín a nivu. Rzprostřete si toastový chléb. Jeden t.chléb si potřete máslem a dejte na něj postupně :salám parmeo, nivu, cibuli, plátkový sýr, hermelín, salám parmeo, ketčup a nakonec přiložíte t.chléb. Přeji dobrou chut'.
1/2kg brambor
plátek másla
sůl
3 trojúhelníky taveného sýra
petrželová nať
Brambory uvaříme v osolené vodě. Ještě horké rozšťoucháme spolu s máslem, sýrem a nadrobno nakrájenou petrželovou natí. Na plech dáme pečící papír. Lžící děláme bramborové bochánky, které klademe na pečící papír. Každý bochánek vidličkou trochu rozmáčkneme. Takto upravené bochánky pečeme ve vyhřáté troubě, do té doby, než zezlátnou.
INGREDIENCE(na 4 porce) : 4 ks bílku, 300 g cukru moučka
POSTUP : Bílky vyšleháme do tuha, poté za stálého šlehání přidáváme po částech cukr.
Když máme tuhou